close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

TOP termékek

Hotel bútor

Gasztro bútor

Hotel bútor és berendezés a legjobb áron. Nálunk mindent megtalálsz, amely a tökéletes szálloda berendezéshez szükséges. Termékeinket úgy válogattuk össze, hogy a lehető legjobb és leginkább hosszantartó minőséget képviseljék a vendéglátó bútorok piacán. Nem kell attól tartanod, hogy egy vagy két év után már vásárolhatsz új bútort a hotelbe vagy a szállodába. Mi sem szeretjük a garanciális ügyintézést, pontosan ezért válogattuk össze a tökéletes termékeket számodra. 

Termékpalettánkon találkozhatsz szállodai boxspring ágyakkal, hotel matracokkal, éjjeliszekrényekkel továbbá székekkel és fotelekkel is. A tökéletes összkép jegyében kiváló minőségű szállodai puffokat, ülőkéket is értékesítünk partnereink számára. Az biztos, hogy a komplett berendezést meg tudod rendelni tőlünk, nem kell százféle helyről berendelni a termékeket. 

Vendéglátó bútor kiváló minőségben

Ahhoz, hogy megfelelően jó benyomást kelts egy vendéglátóipari egységgel bizony elengedhetetlen, hogy minőségi bútorokkal várd vásárlóidat. Mindemellett a komfortosság is rendkívül fontos szempont. Ha a minőség és a kényelem találkozik, akkor garantáltan jó benyomást fogsz kelteni és a vásárlóid emlékezni fognak rád, amely a lehető legfontosabb szempont. Persze a design sem elhanyagolható, pontosan ezért igyekeztünk olyan bútorokat összeválogatni, melyek követik a legújabb trendeket, de a klasszikus elegancia jegyeit is hordozzák egyben.  

A boxspring ágyak rendkívül praktikus termékek, amelyek azontúl, hogy kényelmesek praktikus tárolókkal is el vannak látva, ezáltal is további tároló lehetőségeket kínálva a vendégek számára. Színek tekintetében is rendkívül széleskörű a választék, így biztos lehetsz benne, hogy a te Hoteled számára is találni fogsz megfelelő alternatívát a termékeink között.

Az ágyakhoz tartozó matracok tekintetében is bőséges a választék. Találkozhatsz klasszikus bonnel rugós és memóriahabos matracokkal is a kínálatunkban. 

Kényelmes fotelek számtalan verziója is fellelhető webáruházunkban, így biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a tökéletes alternatívát. A klasszikus stíluson át a skandináv irányzaton keresztül, egészen a modern stílusú fotelekig szinte mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Amennyiben bármi kérdésed felmerülne, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állnak rendelkezésedre.